فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی

  • کد خبر: ۵۹۴۷۸
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند.
الهام یوسفی | شهرآرانیوز - داستان‌های بسیاری درباره مرگ نوشته شده است. داستان‌های بسیاری درباره ترس، اضطراب و جنگ نوشته شده است، داستان‌هایی که ما با خواندن آن‌ها تلاش می‌کنیم بفهمیم آدم‌ها در موقعیت‌هایی که ما فقط اسم و توصیفشان را در کتاب‌های تاریخی شنیده‌ایم چه تجربه‌های داشته‌اند.
 
جنگ جهانی دوم، اضطراب و وحشت حضور نازی‌ها در کشور‌های اروپایی، فرار یهودیان آلمانی به کشور‌های مجاور، زیستن با اضطراب مرگ و ترس دستگیر شدن و فرستاده شدن به اردوگاه‌های مرگ و ... بیشتر این واقعیت‌ها را آدم‌هایی نوشته‌اند که از این دوران سر به‌سلامت بیرون برده‌اند و از نجات‌یافتگان دوران غلبه هیتلر محسوب می‌شوند، کسانی که اکنون در شرایط امن نابودی نازی‌ها می‌توانند از گذشته‌شان حرف بزنند و می‌توانند قساوت و بیرحمی فاشیست‌ها را به جهانیان نشان دهند. اما کتابی که امروز می‌خواهیم برای شما معرفی کنیم اثری متفاوت است.
 
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند. آن فرانک در سیزده‌سالگی دفتر خاطراتی برای تولدش هدیه گرفت. هیچ کس فکر نمی‌کرد در طول این ۲ سال آن فرانک این دفترچه را از خاطراتی پر کند که تصویر تازه‌ای از جنایت نازی‌ها به جهان عرضه کند. هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که دختر کوچک رنج‌دیده پس از مرگش به چهره‌ای جهانی تبدیل شود.
 
خاطرات آن فرانک تصویر روحیه مقاومت و شکست‌ناپذیر انسانی است که در جهنمی کابوس‌وار زندگی می‌کند. او در میان هجوم ترس و وحشت و خون‌ریزی به اصالت و زیبایی زندگی عشق می‌ورزد، دختری صادق، آسیب‌دیده و پر از رؤیا که روز‌های خوش را انتظار می‌کشد، روز‌هایی که هیچ‌گاه نمی‌آیند. خاطرات آن فرانک روان و واقعی است. او از مشکلات خانواده‌اش می‌گوید، از اسرار درونش، از جهان بیرون. آن، آدم‌های اطرافش را تحلیل می‌کند و از تجربه عشقش می‌گوید. با این همه، دیری نمی‌پاید که هلند هم به دست نازی‌ها اشغال می‌شود.
 
بر اثر خیانت یا یک اتفاق ساده، نهانگاه آن و خانواده‌اش کشف می‌شود و آن‌ها دستگیر و به آشویتس فرستاده می‌شوند و قصه به پایان خود نزدیک است. اما دست‌نوشته‌ها در آن خانه باقی مانده‌اند، دست نوشته‌هایی که درد و رنج انسانی بی‌گناهان را به نمایش می‌گذارد. از روی این کتاب چندین نمایشنامه و فیلم ساخته شده است. خاطرات مستند آن فرانک تصویرگر جنگی نفرت‌انگیز است که کودکان و نوجوانان قربانیان بی‌گناهان آن هستند.
 
 
نگاهی به کتاب من و آدولف هیتلر (زندگی عاشقانه پیشوا)
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->