جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی

  • کد خبر: ۵۹۴۷۸
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند.
الهام یوسفی | شهرآرانیوز - داستان‌های بسیاری درباره مرگ نوشته شده است. داستان‌های بسیاری درباره ترس، اضطراب و جنگ نوشته شده است، داستان‌هایی که ما با خواندن آن‌ها تلاش می‌کنیم بفهمیم آدم‌ها در موقعیت‌هایی که ما فقط اسم و توصیفشان را در کتاب‌های تاریخی شنیده‌ایم چه تجربه‌های داشته‌اند.
 
جنگ جهانی دوم، اضطراب و وحشت حضور نازی‌ها در کشور‌های اروپایی، فرار یهودیان آلمانی به کشور‌های مجاور، زیستن با اضطراب مرگ و ترس دستگیر شدن و فرستاده شدن به اردوگاه‌های مرگ و ... بیشتر این واقعیت‌ها را آدم‌هایی نوشته‌اند که از این دوران سر به‌سلامت بیرون برده‌اند و از نجات‌یافتگان دوران غلبه هیتلر محسوب می‌شوند، کسانی که اکنون در شرایط امن نابودی نازی‌ها می‌توانند از گذشته‌شان حرف بزنند و می‌توانند قساوت و بیرحمی فاشیست‌ها را به جهانیان نشان دهند. اما کتابی که امروز می‌خواهیم برای شما معرفی کنیم اثری متفاوت است.
 
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند. آن فرانک در سیزده‌سالگی دفتر خاطراتی برای تولدش هدیه گرفت. هیچ کس فکر نمی‌کرد در طول این ۲ سال آن فرانک این دفترچه را از خاطراتی پر کند که تصویر تازه‌ای از جنایت نازی‌ها به جهان عرضه کند. هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که دختر کوچک رنج‌دیده پس از مرگش به چهره‌ای جهانی تبدیل شود.
 
خاطرات آن فرانک تصویر روحیه مقاومت و شکست‌ناپذیر انسانی است که در جهنمی کابوس‌وار زندگی می‌کند. او در میان هجوم ترس و وحشت و خون‌ریزی به اصالت و زیبایی زندگی عشق می‌ورزد، دختری صادق، آسیب‌دیده و پر از رؤیا که روز‌های خوش را انتظار می‌کشد، روز‌هایی که هیچ‌گاه نمی‌آیند. خاطرات آن فرانک روان و واقعی است. او از مشکلات خانواده‌اش می‌گوید، از اسرار درونش، از جهان بیرون. آن، آدم‌های اطرافش را تحلیل می‌کند و از تجربه عشقش می‌گوید. با این همه، دیری نمی‌پاید که هلند هم به دست نازی‌ها اشغال می‌شود.
 
بر اثر خیانت یا یک اتفاق ساده، نهانگاه آن و خانواده‌اش کشف می‌شود و آن‌ها دستگیر و به آشویتس فرستاده می‌شوند و قصه به پایان خود نزدیک است. اما دست‌نوشته‌ها در آن خانه باقی مانده‌اند، دست نوشته‌هایی که درد و رنج انسانی بی‌گناهان را به نمایش می‌گذارد. از روی این کتاب چندین نمایشنامه و فیلم ساخته شده است. خاطرات مستند آن فرانک تصویرگر جنگی نفرت‌انگیز است که کودکان و نوجوانان قربانیان بی‌گناهان آن هستند.
 
 
نگاهی به کتاب من و آدولف هیتلر (زندگی عاشقانه پیشوا)
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->