نگاهی به مجریان زن موفق تلویزیون درگذشت «آرت ایوانز» بازیگر فیلم جان سخت رونمایی از مجموعه‌کتاب‌های «کی؟ چی؟ کجا؟» خاطره عجیب «محمد شیری» از مرگ برادرش + ویدئو فیلم قاتل وحشی، ساخته حمید نعمت‌الله به جشنواره فجر می‌رود؟ برنامه کنسرت خوانندگان پاپ در زمستان ۱۴۰۳ بهنوش طباطبایی و حامد بهداد با «گیس» به جشنواره فجر می‌روند ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم
سرخط خبرها

نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی

  • کد خبر: ۵۹۴۷۸
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
نگاهی کوتاه به کتاب «آن فرانک» | جنگ در بیرون عشق در اتاق زیرشیروانی
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند.
الهام یوسفی | شهرآرانیوز - داستان‌های بسیاری درباره مرگ نوشته شده است. داستان‌های بسیاری درباره ترس، اضطراب و جنگ نوشته شده است، داستان‌هایی که ما با خواندن آن‌ها تلاش می‌کنیم بفهمیم آدم‌ها در موقعیت‌هایی که ما فقط اسم و توصیفشان را در کتاب‌های تاریخی شنیده‌ایم چه تجربه‌های داشته‌اند.
 
جنگ جهانی دوم، اضطراب و وحشت حضور نازی‌ها در کشور‌های اروپایی، فرار یهودیان آلمانی به کشور‌های مجاور، زیستن با اضطراب مرگ و ترس دستگیر شدن و فرستاده شدن به اردوگاه‌های مرگ و ... بیشتر این واقعیت‌ها را آدم‌هایی نوشته‌اند که از این دوران سر به‌سلامت بیرون برده‌اند و از نجات‌یافتگان دوران غلبه هیتلر محسوب می‌شوند، کسانی که اکنون در شرایط امن نابودی نازی‌ها می‌توانند از گذشته‌شان حرف بزنند و می‌توانند قساوت و بیرحمی فاشیست‌ها را به جهانیان نشان دهند. اما کتابی که امروز می‌خواهیم برای شما معرفی کنیم اثری متفاوت است.
 
نویسنده کتاب دختری جوان به نام «آن فرانک» در پانزده‌سالگی، بر اثر حصبه، در یکی از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها جان خود را از دست داد، آن هم بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقی کوچک در آمستردام که او و خانواده‌اش از ترس نازی‌های آلمانی و بعد از فرار به هلند به آن پناه برده بودند. آن فرانک در سیزده‌سالگی دفتر خاطراتی برای تولدش هدیه گرفت. هیچ کس فکر نمی‌کرد در طول این ۲ سال آن فرانک این دفترچه را از خاطراتی پر کند که تصویر تازه‌ای از جنایت نازی‌ها به جهان عرضه کند. هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که دختر کوچک رنج‌دیده پس از مرگش به چهره‌ای جهانی تبدیل شود.
 
خاطرات آن فرانک تصویر روحیه مقاومت و شکست‌ناپذیر انسانی است که در جهنمی کابوس‌وار زندگی می‌کند. او در میان هجوم ترس و وحشت و خون‌ریزی به اصالت و زیبایی زندگی عشق می‌ورزد، دختری صادق، آسیب‌دیده و پر از رؤیا که روز‌های خوش را انتظار می‌کشد، روز‌هایی که هیچ‌گاه نمی‌آیند. خاطرات آن فرانک روان و واقعی است. او از مشکلات خانواده‌اش می‌گوید، از اسرار درونش، از جهان بیرون. آن، آدم‌های اطرافش را تحلیل می‌کند و از تجربه عشقش می‌گوید. با این همه، دیری نمی‌پاید که هلند هم به دست نازی‌ها اشغال می‌شود.
 
بر اثر خیانت یا یک اتفاق ساده، نهانگاه آن و خانواده‌اش کشف می‌شود و آن‌ها دستگیر و به آشویتس فرستاده می‌شوند و قصه به پایان خود نزدیک است. اما دست‌نوشته‌ها در آن خانه باقی مانده‌اند، دست نوشته‌هایی که درد و رنج انسانی بی‌گناهان را به نمایش می‌گذارد. از روی این کتاب چندین نمایشنامه و فیلم ساخته شده است. خاطرات مستند آن فرانک تصویرگر جنگی نفرت‌انگیز است که کودکان و نوجوانان قربانیان بی‌گناهان آن هستند.
 
 
نگاهی به کتاب من و آدولف هیتلر (زندگی عاشقانه پیشوا)
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->